Wie ben ik2018-09-28T14:46:15+02:00

WIE BEN IK

Mijn nieuwe winkel is geopend op 22 november 2017. Na meer dan 24 jaar voor de grootste drankenhandel van Nederland te hebben gewerkt, vond ik het tijd worden om nu echt mijn eigen concept en assortiment zelf samen te stellen om u als consument ook de wat minder bekende wijnen en destillaten te laten ontdekken. Ik hoop  dat ik uw nieuwsgierigheid heb geprikkeld en u mag verwelkomen in mijn winkel zodat ik u al het moois wat ik heb staan en liggen kan laten zien en toelichten.
Met vriendelijke groet, Arjan Bezemer.
Wine & more by Arjan gaat voor mooie producten voor een eerlijke prijs. Ik heb producten voor elk budget. Ik heb de gewone producten maar ook de exotische. 
Het leukste om te doen vind ik om mee te denken met een wijn spijs combinatie. Daarbij kun je de klassieke- of avontuurlijke paden bewandelen.
Ik heb dranktechnisch een voorkeur voor Champagne, Bourgogne, Rioja en Whisk(e)y (maar liefst 204 soorten malt)
Er staat dus een mooi assortiment van deze prachtige producten op u te wachten.
Speciaalzaak wine & more by Arjan is het adres wanneer het gaat om een mooie fles drank voor een speciale gelegenheid, een apart kado of een relatiegeschenk welke beslist gaat opvallen omdat ik aandacht en zorg besteed aan het door u uitgekozen geschenk. En bezorgen doe ik natuurlijk ook, vraag naar de voorwaarden.